Ekhof - Äggbod, Värphöns, Spannmål, Entreprenad, Bostäder

Hem Om EkhofÄggbod Våra hönorKontakt

Om Ekhof
Nyheter Historia

 

Om Ekhof

 

Vägbeskrivning
Se Kontakt

Vanliga frågor om ägg och hönor
Se Vanliga frågor

Gården Ekhof ligger i Södermanland, precis utanför Björnlunda samhälle och ungefär en mil väster om Gnesta. Ekhofs verksamhet är främst inriktad på ägg- och spannmålsproduktion, men entreprenadverksamhet och viss bostadsuthyrning ryms också inom ramen för företagets verksamhet.

Värphöns och äggproduktion
År 2003 uppfördes på Ekhof stall för frigående värphöns, stallet hyser vid full beättning drygt 19000 hönor. Äggen från hönorna på Ekhof levereras till packeriet Svenska Lantägg i Skara, som bland annat levererar till ICA och Coop.

Äggbod
Ägg från våra frigående hönor finns att köpa i vår äggbod. Äggboden ligger i anslutning till värphönsstallet, cirka en kilometer från Björnlunda Kyrka.

Jobbansökningar
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som vill jobba hos oss. Ibland kan vi erbjuda extrajobb under högsäsonger i vår verksamhet och ibland har vi behov av heltids- och tillsvidareanställningar. Har du intresse för djurhållning, jordbruk eller maskin- och fastighetsunderhåll så hör gärna av dig till oss. Kontaktperson för arbetssökande är Magnus Rinman, magnus.rinman@ekhof.se, 0704-82 38 15.

Spannmålsproduktion
Sedan Familjen Rinman tog vid på Ekhof 1978 har spannmålsproduktion varit en av de viktigaste näringarna på gården. Utöver odlingsbar jord, består gården även av en del skogsbruk och även omfattande vattenområden.

Entreprenadverksamhet
Ekhof åtar sig entreprenaduppdrag inom jordbruksrelaterad verksamhet. Vintertid utgör även snöröjning i Stockholmsområdet en viktig del av denna verksamhet. Ansvarig för entreprenadverksamheten är Gustaf Rinman, gustaf.rinman@ekhof.se, 0706-973030.

Hyresbostäder
På Ekhof finns såväl åretrunt-, som fritidsbostäder, för uthyrning. Är ni intresserade så hör gärna av er med förfrågningar, ofta har vi lediga objekt som vi gärna visar för intresserade.


Senast uppdaterad: 2012-10-10 22:05
Adress: Familjen Rinman, Ekhof säteri, 640 50 Björnlunda, Sverige
Telefon: 0158-20001 | Fax: 0158-20757 | www.ekhof.se| E-post: ekhof@ekhof.se